Over ons:

Sinds onze oprichting zijn wij uitgegroeid tot een professioneel en dynamische bedrijf. Het persoonlijke contact met onze klanten vinden wij heel belangrijk. Wij dragen zorg voor de juiste begeleiding tijdens onze projecten zodat u als klant een installatie krijgt die aan al uw wensen voldoet. Ons personeel bestaat uit een grote groep vaste mensen die al jaren in het bedrijf actief zijn. Door hun ervaring hebben zij zich op verschillende gebieden kunnen specialiseren. Om het kennisniveau van onze monteurs op peil te houden organiseren wij regelmatig cursussen intern of op het bedrijf van leveranciers en fabrikanten. Ook komen op deze momenten gewijzigde normen aan bod zodat ons personeel altijd op de hoogte is van de laatste normen. Denk hierbij aan de NEN1010, NEN3140 of de praktijkrichtlijnen.

Wij zijn lid van Techniek Nederland en zijn als echte installateur Sterkin Erkend. Om aan onze opdrachtgevers te kunnen laten zien dat wij over de juiste kennis en kunde beschikken en onze werkzaamheden goed uit te voeren hebben wij een erkenning van Kwaliteit voor Installaties Nederland (KvINL).

Omdat wij het belang van het opleiden van jonge mensen willen onderstrepen en graag investeren in jong talent, leiden wij als Erkend Leerbedrijf onze eigen monteurs op, eventueel in samenwerking met Installatiewerk Noord-Holland en/of het Horizon College.

Op maatschappelijk gebied sponsoren en ondersteunen wij diverse verenigingen uit de regio. Bij diverse voetbalverenigingen staat er inmiddels een reclamebord van Beerepoot langs het veld en zijn er een aantal sportteams waar wij de shirtsponsor van zijn. Ook de vele kermis comités en carnavalsverenigingen in deze regio ondersteunen wij bij hun activiteiten.