Toegangscontrole

Een toegangscontrolesysteem biedt u de mogelijk om de toegankelijkheid van een terrein, gebouw of een ruimte te beperken en geeft tevens inzicht in de gebruikers en bezoekers van uw gebouw. Eigenlijk is het niets anders als "wie en wanneer". Door middel van intercomsysteem, kaartlezers of codepanelen kun je gebruikers en/of bezoekers toegang verschaffen tot bepaalde delen van een terrein of gebouw.

Als je kiest voor het registreren van de toegang van mensen door middel van een kaartlezer of codepaneel wordt er geregistreerd wie er wanneer het pand is ingegaan. Als je dit combineert door ook de mensen te registreren die het pand verlaten, krijg je nauwkeurig inzichtelijk wie er hoelang in het pand of op het terrein aanwezig is geweest.

Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een bergingencluster, garageboxen of toegang tot een appartementencomplex uit te voeren met dit systeem. Hierdoor creëer je een simpel en makkelijk te gebruiken systeem, ook als er vaak van gebruiker of sleuteldrager wordt veranderd.

Deze toegangscontrolesysteem zijn volledig beheersbaar op een online platform of lokaal.

In woongebouwen worden (video-) intercomsysteem geplaatst. Hiermee controleer je de toegang tot het woongebouw. Bij de entree van het woongebouw wordt een buitenpost met een microfoon en luidsprekers geplaatst. In de woning komt een toestel waarmee een spreek-luisterverbinding met de entree tot stand kan worden gebracht. Vanuit de woning kan tevens de entreedeur worden geopend.

Als aanvulling op bovenstaand kan er ook een camera worden geplaats. Je kunt in de woning zien wie er voor de entree staat.

Wij maken veel gebruik van de toegangscontrole en intercomsystemen van Vercoma uit Wijdewormer. Zij staan al jaren bekend als een betrouwbare leverancier van kwaliteit!

Neem gerust contact op voor meer informatie!