Beveiliging installaties

Als officieel Borg Technisch beveiligingsbedrijf kunnen wij elke geëiste alarminstallatie vanuit een verzekeraar opleveren met een certificaat.

Een alarminstallatie draagt bij aan het beveiligingsniveau van uw pand of woning. Een alarminstallatie werkt zowel preventief als bij een daadwerkelijke poging. Een inbreker zal uw huis of bedrijf eerder overslaan als hij op de hoogte is dat er een alarminstallatie aanwezig is.

Een alarminstallatie bestaat onder andere uit een centrale, code bediendeel, magneetcontacten(op deuren en openslaande ramen), sirene(voor akoestische signalering), flitslamp(voor optische signalering) en bewegingsmelders. Deze installatie kan eventueel uitgebreid worden met glasbreukmelders, trilcontacten en overvalknoppen. Ook is het mogelijk om een rookmelder en/of een eventuele CO-melder op het alarmsysteem aan te sluiten. 

In een bestaande woning is een draadloos alarmsysteem mogelijk. Alle componenten werken op batterijen. Hierdoor is er geen bekabeling nodig.

De alarmsystemen welke wij leveren zijn te bedienen via een smartphone of tablet. Er zijn ook koppelingen mogelijk met domoticasystemen. Door het toepassen van een kiezer is het mogelijk om een doormelding te realiseren naar een Particuliere alarmcentrale of naar een vooraf ingesteld telefoonnummer.

Wij maken gebruik van verschillende fabricaten: Honeywell type Galaxy of Satel type Integra of type Versa.

Mocht u interesse hebben dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie of een aanbieding voor een alarminstallatie.