Service en onderhoud

 

Bij onze serviceafdeling kunt u terecht voor al uw storingen en kleine werkzaamheden. Met onze eigen serviceafdeling kunnen wij u snel en adequaat hulp bieden bij het oplossen van storingen.

Voor het melden van storingen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op 0228-563366.

Heeft u kleine werkzaamheden welke u wilt laten uitvoeren? Neem dan contact op via de contactpagina.

Ook voor het beheer en onderhoud aan uw installatie kunt u bij ons terecht. Met (preventief) periodiek onderhoud voorkomt u storingen aan uw installatie. Diverse wet- en regelgeving vragen om periodieke controle van de diverse installaties. Denk hierbij aan de noodverlichting, brandmeldinstallatie, inbraaksignalering en elektrotechnische installaties.  

U kunt bij ons verschillende onderhoudscontracten afsluiten. Dit kan zijn op basis van preventief onderhoud, maar ook het afkopen van storingen (correctief onderhoud) kunnen in een contract worden meegenomen.

Voor het beheer van uw installatie stellen wij een meerjarenonderhoudsplan(MJOP) op conform de NEN2767 methodiek. Aan de hand van deze conditiemeting kunnen wij de staat van uw instalatie bepalen en de installatie op het gewenste conditieniveau houden. Hiermee heeft u precies inzichtelijk wat het onderhoud aan uw installatie u over een langere periode gaat kosten.

Voor diverse woningbouwverenigingen, hotels, scholen, zorginstellingen, bedrijven en VvE’s hebben wij de installaties in beheer. Hierbij nemen wij het volledige beheer en verhelpen van de storingen op ons. Hierbij ontzorgen wij u volledig en staan wij door persoonlijk contact dicht bij uw organisatie.

Als particulier kunt u bij ons terecht voor het preventief onderhoud aan uw inbraaksignaleringsinstallatie. Hier hebben wij verschillende contractvormen voor. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Ons team van de serviceafdeling is telefonisch te bereiken op 0228-563366.

Ook zijn wij te bereiken via service@beerepootinstallatietechniek.nl